Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:511490
Dujmović, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Dujmović, A. M. (2016). Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490
Dujmović, Ana Marija. "Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490
Dujmović, Ana Marija. "Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490
Dujmović, A. M. (2016). 'Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490
Dujmović AM. Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490
A. M. Dujmović, "Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490