diplomski rad
Bioaktivna karakterizacija cold brew kava
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. urn:nbn:hr:159:485600

Marić, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Marić, M. (2024). Bioaktivna karakterizacija cold brew kava (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485600

Marić, Mateja. "Bioaktivna karakterizacija cold brew kava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485600

Marić, Mateja. "Bioaktivna karakterizacija cold brew kava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485600

Marić, M. (2024). 'Bioaktivna karakterizacija cold brew kava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485600

Marić M. Bioaktivna karakterizacija cold brew kava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 03.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485600

M. Marić, "Bioaktivna karakterizacija cold brew kava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485600

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.