Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:497143
Milinković, Tamara
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Milinković, T. (2014). Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143
Milinković, Tamara. "Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143
Milinković, Tamara. "Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143
Milinković, T. (2014). 'Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143
Milinković T. Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143
T. Milinković, "Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143