Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:006262

Cobal, Sara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Cobal, S. (2013). Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006262

Cobal, Sara. "Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006262

Cobal, Sara. "Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006262

Cobal, S. (2013). 'Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006262

Cobal S. Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006262

S. Cobal, "Mediteranska prehrana i procjena dostupnosti antioksidansa i polifenola u zemljama Europe: utjecaj na smrtnost uzrokovana kardiovaskularnim bolestima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006262

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.