Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Karakaš, D. (2020). Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983
Karakaš, Darija. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983
Karakaš, Darija. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983
Karakaš, D. (2020). 'Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983
Karakaš D. Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983
D. Karakaš, "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983