Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Štokovac, R. (2021). Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:929313
Štokovac, Roberto. "Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:929313
Štokovac, Roberto. "Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:929313
Štokovac, R. (2021). 'Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:929313
Štokovac R. Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:929313
R. Štokovac, "Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:929313