Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Bačani, M. (2024). Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522
Bačani, Marta. "Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522
Bačani, Marta. "Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522
Bačani, M. (2024). 'Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522
Bačani M. Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522
M. Bačani, "Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522