Panza, L. (2022). KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza, Lea. "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza, Lea. "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza, L. (2022). 'KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza L. KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2022 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
L. Panza, "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324