završni rad
Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:706731

Kozarić, Vlatka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Kozarić, V. (2019). Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731

Kozarić, Vlatka. "Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731

Kozarić, Vlatka. "Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731

Kozarić, V. (2019). 'Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731

Kozarić V. Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731

V. Kozarić, "Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.